„Modern, szép apartman, kényelmes, óriási ágy, illatos, puha ágynemű. Közel a belváros. Ajánlom minden Szegedre érkezőnek.” Mónika (Magyarország)

 

„Központi fekvés, a Tulajdonos nagyon rugalmas, és segítőkész! Alatta a Z.Nagy Cukrászda, ideális reggelizőhely.”  Csaba (Magyarország)

 

„Luxushotel minőségű lakás magas felszereltséggel (imádtuk a konyhát) a belvárostól 5 perc séta csak!! Imádtunk itt lenni!!!!” Attila (Magyarország)

 

„Wonderful place, very good location! Everything is perfect! The apartment is in good condition, very clean and comfortable! The owner is very kind!” Marie (United States)

 

„It was absolutely amazing. Such a great apartment. Gives you a true Szeged experience. Loved. Loved. Loved.” Calvin (United States)

 

„Nagyon kedves volt a fogadtatás, közvetlen és végtelenül szimpatikus volt a szállásadó! : ) Az apartman gyönyörű, és remekül felszerelt!” Rita (Magyarország)

„Betérve a lakásba kellemes, tiszta illat fogadott, a kifinomult enteriőr, és a tisztaság miatt a legjobb ár-érték arányú szállás Szegeden!” Nóra (Magyarország)

 

„A szállás tökéletes! Nincs hibája! Ha akarnék, se tudnék rosszat írni! Szezonban érdemes előre foglalni, mert nagyon kapós a hely (nem véletlenül)! PERFEKT!!!!” Tamás (Magyarország)